DoItYourself LeBebe

 “DiY LeBebe” este ceea ce ne-am fi dorit și noi să avem la începuturile buticului nostru. O părticică din arta de a crea coliere funcționale, frumoase și sigure pentru bebelușii noștri. 

Este un pachet cu tot ceea ce ai nevoie ca să creezi coliere din silicon ( 100% fără BPA). 

LeBebe s-a născut dintr-o nevoie! Aceea de a fi cochetă, de a purta accesorii chiar și când ești proaspătă mămică fără teama că cel mic ar putea rupe lănțișorul sau că l-ar putea răni. Am făcut primele coliere din silicon fără BPA la masa din sufragerie, după ce investisem deja câteva mii de euro în materialele necesare, întrucât majoritatea furnizorilor impun o cantitate minimă de marfă pentru fiecare comandă. 

Au trecut mai bine de 6 ani, timp în care am învățat cum să creem dar și să facem vizibile colierele ronțăibile, iar acum vrem să dăm magia mai departe către tine.

DiY LeBebe este pentru tine dacă:

  • Ești mămică dar ai nevoie de o activitate care să te destindă. 
  • Ești o fire creativă și îndemânatică și ți-ar plăcea să îți creezi propria variantă de accesoriu.
  • Vrei să faci o surpriză cuiva drag și să îi oferi un cadou inedit la petrecerea de BabyShower, creat chiar de tine;
  • Vrei să începi o afacere handmade, dar trebuie să testezi piața înainte de a investi toate economiile. 

Am gândit un kit cu tot ceea ce ai nevoie ca să vezi cum se fac colierele, cât de distractiv ar fi să faci asta alături de copiii ori prietenele tale cele mai bune. Și poate cine știe, acest mic atelier handmade se poate transforma într-o afacere care ți-ar putea aduce un venit suplimentar.  

Comandând pachetul DiYLeBebe primești bile din silicon, închizători, ață și instrucțiunile cu ajutorul cărora poți crea propriile modele de coliere.  Acesta va fi mereu îmbunătățit în funcție de dorințele și preferințee tale. 

Proiecte Lebebe