Povestea noastra

Suntem o echipă tânără, pasionata de ‘handmade’ si lucrurile de calitate făcute în Romania si ne-am dorit ca acest mic magazin să fie o colecție de produse deosebite si practice, destinate părinților si celor mici.

LeBebe a pornit de la un bebe si o mămica pasionata de accesorii, în căutarea unei alternative la bijuteriile obisnuite care (mamicile stiu) nu pot fi purtate în siguranță in prezenta celor mici fără ca acestia să nu fie tentați să tragă de ele sau sa le bage in gură.  Asa am descoperit siliconul fără BPA si a apărut primul colier ‘ronțaibil’ & baby friendly LeBebe.

Colierul s-a dovedit neasteptat de util, devenind principala sursă de distracție si rontăit pentru bebe în timpul alăptatului, la plimbare in marsupiu sau pur si simplu când era ținut în brațe, asa că au urmat alte modele, cereri de la prietene si apoi dorința de a împărtasi si cu alte mămici acest accesoriu extrem de versatil.  Am deschis acest mic magazin, în care cu timpul am adăugat si alte produse practice, precum sorțurile pentru alăptat în plublic, toate facute 100% manual în micul nostru atelier din Brasov.

In ultima vreme am cunoscut multi oameni care creaza lucruri deosebite pentru copii, cu care ne dorim să colaboram si in viitorul apropiat vom adăuga pe site si alte produse inedite, făcute cu drag de mici producatori fie ei autohtoni sau internaționali. Dacă te numeri printre ei si vrei să lucrezi cu noi scrie-ne.

Obiectivul noastru este să fim magazinul în care vei gasi produse ‘diferite’, inovative, sigure si de o calitate superioară. Lucram cu spor la asta.

Du-mă la magazin!

Ce spun clientii nostri

De-a dreptul minunate produsele Le Bebe! Le recomand cu drag mămicilor cu copii pasionați de ronțăit, dar și celor care vor un plus de culoare în ținuta lor.

Diana Mihaila / dianamihaila.ro

Am luat două coliere si mi-au placut mai mult decât în poze, iar bebe ronțaie la ele de zor cand le vede. Mi-au placut tare mult si ambalajele drăguțe in care au venit. Mulțumesc!

Simona Fulea

Multumesc, Le Bebe! Am primit Papionul. Este foarte haios, si design-ul ambalajului deasemenea, haios.

Danuta Anghel

Echipa LeBebe

Luiza
Designer

Tina
Marketing si vanzari

Ileana
Designer

Cu cine lucrăm?