LIVRARE

Livram prin Urgent Curier in toata tara.

Toate comenzile vor fi ridicate de curier in termen de maxim 1-3 zile de la plasarea comenzii, iar livrarea in termen de maxim 2 zile de la preluarea pachetului (cu exceptia altor cazuri semnalate de furnizorul serviciilor de transport), iar termenii de livrare vor fi comunicati prin email pentru fiecare comanda.

Taxele de curier sunt in valoare de 19 lei pentru toate comenzile din mediul urban

Pentru comezile din mediul rural, constul transportului se calculeaza in fucntie de numarul de kilometri pana la cel mai apropiat oras. Va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii pentru a va transmite care este constul transportului.

Livrarea este gratuita in mediul urban pentru comenzi mai mari de 150 lei.

Deasemenea oferim livrare gratuita pentru comenzile cu livrare in orasul Brasov.

Livrarile se fac de Luni pana Vineri. Comenzile plasate in weekend vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare.(Spre exemplu daca ati plasat o comanda vineri, sambata sau duminica aceasta va fi plasata curierului Luni)

METODE DE PLATA

Acceptam urmatoarele metode de plata

CARD BANCAR

Plata securizata cu cardul prin Paylike. Sunt acceptate urmatoarele tipuri de card Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.

CASH

– la livrare prin URGENT Curier sau personalului LeBebe ( pentru comenzile din Brasov)

VOUCHER CADOU

Plata prin voucher cadou se face prin simpla adaugare la comanda in campul solicitat a codului inscris pe voucher . Daca valoarea comenzii depaseste valoarea cuponului cadou, va rugam sa specificati metoda de plata cu care se va acoperi diferenta. In situatia in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cuponului cadou, puteti folosi suma ramasa la urmatoarea comanda. Suma ramasa va fi disponibila pana cand creditul va fi utilizat.
Voucherele cadou nu pot fi returnate si au o valabilitate de 12 luni de la data inscrisa pe voucher.

 

Pentru intrebari suplimentare viziteaza sectiunea .

 

INTREBARI FRECVENTE sau Contacteaza-ne