Confidentialitate:

SC Le Glam Bebe SRL se supune legislatiei cu privire la confidentialitatea datelor;
www.le-bebe.ro si SC Le Glam Bebe SRL nu vor instraina datele personale de la utilizatori catre terte persoane si va folosi numai datele menite pentru a lua legatura cu clientii/utilizatorii sau pentru a-i informa pe acestia despre probleme tehnice ale website-ului, oferte sau politici ale societatii; www.le-bebe.ro si SC Le Glam Bebe SRL nu incurajeaza email-urile considerate SPAM, nu furnizeaza date personale confidentiale tertelor persoane, nu vinde, ofera sau schimba adrese de email obtinute prin intermediul website-ului.

SC Le Glam Bebe SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea informatiilor cauzate de probleme tehnice sau probleme cu securitatea serverului sau a altor actiuni ale tertelor parti. Conform Legii 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Le Glam Bebe SRL are obligatia de a folosi in conditii de siguranta si doar in scopul declarat, datele personale de la utilizatori. Scopul colectarii datelor este de a opera si livra comenzile. Conform legii 677/2001, aveti dreptul sa accesati si editati datele si dreptul de a va adresa instantelor de judecata. De asemenea aveti dreptul de a refuza ca datele dumneavoastra sa fie salvate si utilizate si sa solicitati stergerea acestora. Pentru a aplica aceste drepturi va rugam sa ne solicitati acest lucru in scris, cu data si semnatura pe adresa societatii.
Price conflict care poate aparea intre SC Le Glam Bebe SRL si utilizatorii/clientii sai va fi solutionat in mod amiabil. Daca totusi acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat la curtea de care apartine SC Le Glam Bebe SRL.

www.le-bebe.ro este SSL secured

In vederea asigurarii securitatii si confidentialitatii tranzactiilor, site-ul www.le-bebe.ro foloseste certificate SSL (Secure Sockets Layer)
Certificatul SSL asigura criptarea conexiunii dintre utilizator(browser) si server astfel incat informatiile transferate intre browser si server sa nu poata fi interceptate.
Deasemenea, browserele verifica automat daca certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscuta de certificare si anunta utilizatorul in cazul in care validarea esueaza.

Pentru întrebări suplimentare

Contactați-ne