Comenzile plasate pe www.le-bebe.ro sunt ridicate de curier in termen de 24-48h de la plasarea comenzii iar livrarea se va face in termen de maxim 2 zile de la preluarea pachetului (cu exceptia altor cazuri semnalate de furnizorul serviciilor de transport). Imediat ce predam curierului comanda ta, vei primi un email care va contine data estimativa de livrare si un numar cu care poti urmari online statusul coletului.

Cardul cadou/cuponul de discount nu poate fi adaugat dupa trimiterea comenzii. Pentru a-l utiliza trebuie sa anulezi comanda initiala si sa plasezi o comanda noua.

Momentan nu acceptam comenzi telefonice.

  • Verifica conditiile de retur si urmeaza pasii descrisi acolo.
  • Asigura-te ca nu au trecut mai mai de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Produsul trebuie sa ajunga la sediul nostru in a 14-a zi, in caz contrar ne rezervam dreptul de a respinge returul.
  • Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original.
  • Costul aferent trasportului pentru returnarea unui produs cade in sarcina clientului, cu exceptia situatiei in care produsul este defect.

Anularea unei comenzi se poate face in maximum 24 de ore de la plasarea acesteia, pentru a evita procesarea si expedierea.
In cazul in care anularea comenzii se face dupa expedierea acesteia, costurile legate de expediere si returnare cad in sarcina clientului.

Da, insa refacturarea se poate face numai in cadrul aceleiasi luni contabile.

Pentru a solicita refacturarea scrie-ne la contact@le-bebe.ro

Daca ai primit un produs defect, ne cerem scuze.

Scrie-ne la contact@le-bebe.ro datele comenzii si detalii despre produsul defect si te vom asista pe intreg parcursul procesului de retur.

Costurile aferente inlocuirii produsului defect vor fi suportate de catre noi.

 

 

[/accordion]

Nu ai gasit raspunsul la intrebare ta?

CONTACTEAZA-NE