Hainute din bumbac organic de la Little Green Radicals

BUMBAC ORGANIC SI FAIRTRADE

Little Green Radicals sunt o companie independenta din Marea Britanie care lucreaza exclusiv ca materiale fairtrade si bumbac organic.
Au primit numeroase premii pentru design si
Iata ce spun despre ei:

De ce vom folosi bumbac organic?

Bumbacul organic este o fibră naturală, care este mult mai moale decât bumbacul conventional. Acest lucru se datorează faptului că fibrele nu au fost tratate cu produse chimice concentrate și pesticide, cum ar fi inalbitor de clor, formaldehidă sau coloranți periculoase. Beneficiile folosirii bumbacului organic sunt resimtite atât de producătorii de bumbac dar si de mediul inconjurator, deoarece se evita folosirea acestor chimical extrem de nocive. Productia de bumbac non-organic este o sursă imensă de poluare a mediului, iar chimicalele folosite in procesare ajung inevitabil pe pielea noastra.

Cand cumperi un produs Little green Radical vei stii ca materialul nu a fost tradat cu porduse chimice iar acest lucru înseamnă ca hainele noastre sunt mai moi și mai bune pentru copii, in special pentru cei cu alergii sau eczeme.
În cele din urmă pentru că bumbacul nostru nu a fost defalcat cu substanțe chimice, hainele noastre vor dura mult mai mult și se spală întotdeauna incredibil de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *